SALVANTOR: - Libros para Kindle - Buscar libros:

Bellver I. El Poder de la Sang (Col·lecció LOVENGRIN Book 2) (Catalan Edition)



Autor: Joana Pol
Ranking en Amazon: #250766 (ayer: #250273)
Páginas: 282

Descripción:
"El cor, senyor meu, coneix bé allò que la ment nega".

En la línia de Dimonis de Formentera, que gràcies a la seva alta qualitat literària i al romanticisme que impregna les seves aventures té més de 40.000 seguidors al Facebook, ens arriba aquesta gran història que ens durà a recórrer unes Illes Balears idealitzades fins al deliri, amb uns personatges enlluernadors que ens roben el cor i ens fan riure amb tanta facilitat com ens fan plorar.

A la frontera magnètica on els colors del crepuscle es mesclen amb les aurores boreals, els déus juguen a escacs sobre els taulers que representen els diversos mons, i nosaltres en som les peces. En un d'aquets mons, Balearia és un país governat per una monarquia amb un destí dubtós.

"Havia captat el costat fosc d'aquell ésser extraordinari. Mentre va durar la seva letargia ella l'havia visitat sovint, intentant entrar en ell durant el somni, per oferir consol i calmar aquella part de la seva ànima que havia estat mutilada quan una espasa va separar als germans. Aquella foscor amagada a l'interior del jove l'esporuguia, però la deessa havia parlat: ell era una de les seves peces en el tauler celestial".

En aquesta Balearia de llegenda, una tràgica nit la Reina dóna a llum a dos prínceps amb indèntic dret al tron. Els bessons son separats: un serà educat com a guerrer, i l'altre en la cort més luxosa del món conegut. Un dia hauran d'enfrontarse a mort perquè un d'ells pugui arribar a ser rei.





Salvantor - Web especializada en libros para el Kindle de Amazon. Rankings y comentarios sobre libros. Privacidad
Como afiliado de Amazon yo ingreso por compras adscritas.
Amazon y el logotipo de Amazon son marcas comerciales de Amazon.com, Inc. o de sociedades de su grupo.
Cierto contenido que aparece en esta web proviene de Amazon EU S.à r.l. Este contenido se provee "tal cual" y está sujeto a ser cambiado o eliminado en cualquier momento.