SALVANTOR: - Libros para Kindle - Buscar libros:

Catalunya mítica: Relats fantàstics inspirats en la mitologia catalana




Ranking en Amazon: #0 (ayer: #0)
Páginas: 171

Descripción:
Sovint desconeguda, a vegades oblidada o potser tan arrelada al nostre imaginari, la mitologia pròpiament catalana molts cops passa desapercebuda com a influència en la creació artística dels nostres dies. Estem acostumats a rebre tantes influències de fora que moltes vegades el que ens sorprèn és precisament el que es fa a casa nostra. Per fer Catalunya mítica es va demanar als autors que escrivissin relats de ciència­ficció, de fantasia o de terror inspirats en els mites i les llegendes catalans. El resultat és aquest volum que teniu a les mans, que demostra que els mateixos mites que van inspirar Jacint Verdaguer continuen inspirant els escriptors d'ara, que els agafen i els fan seus per crear grans històries que ens enlluernen mentre mantenen viva la cultura tradicional. En aquest llibre trobareu contes fantàstics i faules, de terror gòtic o més contemporani, de ciència-ficció i steampunk, poètics i èpics, on les dones d'aigua, el comte Estruch i Arnau, entre d'altres, prenen una nova vida.
Hi col?laboren els autors següents:
Ferran d'Armengol, Mercè Bagaria, Enric Bassegoda, Ignacio J. Borraz, Joaquim Casal, Alícia Gili, Rubén Guallar, Marc Martorell, Víctor N. Monterroso, Sergi G. Oset i Anabel Pérez.





Salvantor - Web especializada en libros para el Kindle de Amazon. Rankings y comentarios sobre libros. Privacidad
Como afiliado de Amazon yo ingreso por compras adscritas.
Amazon y el logotipo de Amazon son marcas comerciales de Amazon.com, Inc. o de sociedades de su grupo.
Cierto contenido que aparece en esta web proviene de Amazon EU S.à r.l. Este contenido se provee "tal cual" y está sujeto a ser cambiado o eliminado en cualquier momento.