SALVANTOR: - Libros para Kindle - Buscar libros:

DOLÇ A LA LLENGUA (Catalan Edition)



Autor: Nina Bonita
Ranking en Amazon: #0 (ayer: #0)
Páginas: 15

Descripción:

Emmeline torna cap a enrere i agafa la mà i l'acosta als cabells suaus. Desmond pren la pista i embolica la mà al voltant dels fils, agafant-se com si fos l'arnès d'un cavall. Ell esbufega bruscament, mirant mentre tira el cap i respira. La seva gola és llarga i pàl·lida, amb una pantalla perfecta per a ell. Es recolza cap endavant, succionant una marca al seu pols.



" Oh , Desmond, estic a prop," gemega i sap que està a la vora del seu orgasme. És la primera vegada que parla anglès tota la nit.



" Jo també, bebè", es va escapolir, picant les cames més ràpid que abans.



Comença un foc a la seva panxa, les flames s'allunyen en el seu interior fins que es dirigeix ??a les cendres. Tot el seu cos es sacseja quan sona, s'apressa a ella i es queda allí. Emmeline gemega amb la moció, quedant-se encara com una estàtua al Louvre . Pedra bella i pedregosa de marbre.



Ell la coneix i ella no té cap culpa, així que es retira i reemplaça la seva polla amb els dits, bombeu ràpidament amb tres dits mentre el polze es fica als cercles al clítoris.



"Desmond", esclata el seu nom, els nanses es tornen blancs i s'apropen al sofà.



Es necessiten dues coses per fer-lo corrent. El primer és un lliscament de paraules, una admissió susurrada enviada a l'aire. El segon és una bufetada al cul, dura i aguda, deixant una marca vermella quan treu la mà i veu la forma de la seva palma marcada a la seva pell. Ell creu que l'està lastimant, però quan les cames comencen a sacsejar, sap que és tot el contrari...







Salvantor - Web especializada en libros para el Kindle de Amazon. Rankings y comentarios sobre libros. Privacidad
Como afiliado de Amazon yo ingreso por compras adscritas.
Amazon y el logotipo de Amazon son marcas comerciales de Amazon.com, Inc. o de sociedades de su grupo.
Cierto contenido que aparece en esta web proviene de Amazon EU S.à r.l. Este contenido se provee "tal cual" y está sujeto a ser cambiado o eliminado en cualquier momento.