SALVANTOR: - Libros para Kindle - Buscar libros:

EL PUNYAL DEL SARRAÍ (JAUME I EL CONQUERIDOR Book 1) (Catalan Edition)



Autor: Albert Salvadó
Ranking en Amazon: #52281 (ayer: #51214)
Páginas: 256

Descripción:
Primera part de la trilogía de "JAUME I EL CONQUERIDOR", sense dubte una de les grans obres d'Albert Salvadó. Més de quatre mesos a la llista dels més venuts.

Ser fill de rei no és sinònim de néixer predestinat, i LA HISTÒRIA DE JAUME I, dit EL CONQUERIDOR, n´és la prova més evident. A la tendra edat de tres anys ja era un presoner, però un home amb una voluntat de ferro és capaç de canviar el futur i esdevenir el rei més gran del seu temps. Pocs regnats han estat tan llargs com el seu. Més de seixanta anys assegut al tron! Tanmateix, per arribar-hi cal lluitar. I no només al camp de batalla. Jaume va haver d´escalar els graons que menen fins al tron, i per fer-ho, abans va haver de rebre l´ensenyament que s´adquireix a l´Escola dels Sons i que només li podia concedir un cavaller proscrit.

Què ha dit la crítica?

El novel·lista andorrà sap escriure llibres d´èxit... una obra que rescata un personatge clau de la història... Tres llibres indicats per a tot tipus de públics que, com és lògic, havien de ser ben acollits entre els lectors de totes les edats. (Enric Castelló, AVUI)

Qualsevol lector ansiós per contemplar proves, angoixes i grandeses trobarà plaer en aquest llibre, que a més ha estat escrit con frescor i amb una prosa digna i correcta. (Antonio Losantos, DIARIO DE TERUEL)





Salvantor - Web especializada en libros para el Kindle de Amazon. Rankings y comentarios sobre libros. Privacidad
Como afiliado de Amazon yo ingreso por compras adscritas.
Amazon y el logotipo de Amazon son marcas comerciales de Amazon.com, Inc. o de sociedades de su grupo.
Cierto contenido que aparece en esta web proviene de Amazon EU S.à r.l. Este contenido se provee "tal cual" y está sujeto a ser cambiado o eliminado en cualquier momento.