SALVANTOR: - Libros para Kindle - Buscar libros:

Els camins de la llum (Catalan Edition)



Autor: Coia Valls
Ranking en Amazon: #61721 (ayer: #58438)
Páginas: 440

Descripción:

L'obra més ambiciosa de Coia Valls.

Aquesta és la historia d'una revolució, protagonitzada per un nen, portada a terme des de l'anonimat, sense més armes que un punxó.

El petit d'una família de basters, els Braille, té un accident que li farà perdre la vista gradualment. La tenacitat dels qui l'envolten, i la seva pròpia, aconsegueixen teixir un camí d'aventura i descobertes que anirà molt més enllà del que ens atreviríem a somiar.

La vida d'en Louis Braille, un recorregut que ens parla de llums i d'ombres, de llibertat i d'opressió, de salut i de malaltia, de com l'enginy pot superar la manca de recursos, i que transcorre en paral·lel a la convulsa França de la primera meitat del segle XIX, en un temps de revoltes i esperances.

Coupvray, Paris, Limoges i Vichy són els escenaris que acullen la lluita d'un home de procedència humil que va descobrir la clau amb què els cecs trencarien les seves cadenes, mentre maldava per trobar l'essència de la felicitat.

La commovedora història del creador del sistema Braille, una impressionant novel·la de superació que recorda Las cenizas de Ángela.

Una gran saga familiar que ens trasllada a Oliver Twist de Dickens.






Salvantor - Web especializada en libros para el Kindle de Amazon. Rankings y comentarios sobre libros. Privacidad
Como afiliado de Amazon yo ingreso por compras adscritas.
Amazon y el logotipo de Amazon son marcas comerciales de Amazon.com, Inc. o de sociedades de su grupo.
Cierto contenido que aparece en esta web proviene de Amazon EU S.à r.l. Este contenido se provee "tal cual" y está sujeto a ser cambiado o eliminado en cualquier momento.