SALVANTOR: - Libros para Kindle - Buscar libros:

L' Elefant Blanc: Segona Edició en català [color crema] (Catalan Edition)



Autor: Rubén Chapela
Ranking en Amazon: #48286 (ayer: #46090)
Páginas: 330

Descripción:
"El gaig féu un esforç enorme per mantenir la seva trajectòria. Cauria. Ho percebia. Però per un motiu desconegut havia sentit la necessitat de tornar a aquell indret. El mateix lloc que originalment l'havia condemnat.
De sobte, el pantà que sobrevolava arribà a la seva fi... I per sobre la superfície de l'aigua, la torre d'un antic campanar de pedra s'alçava amb majestuositat, resistint el pas del temps: el darrer residu d'un poble oblidat."

Oblidat. Com tot allò que es desitja deixar enrere, evitant la confrontació que és tan necessària si es vol extirpar el mal d'arrel. Un mal capaç d'alimentar-se dels neguits d'un grup de persones aparentment inconnexes: un ambientòleg, l'àvia de la seva dona, un professor d'història, el seu fidel estudiant, una científica amb un passat obscur i un jove iranià són només algunes d'elles. Per tal de vèncer serà imperant treure l'entrellat del misteriós afer que va ocórrer a aquesta petita vila submergida, explorant l'evolució d'allò que s'amaga a la Terra des de fa mig segle, i que està ja preparat per donar el darrer cop de gràcia.





Salvantor - Web especializada en libros para el Kindle de Amazon. Rankings y comentarios sobre libros. Privacidad
Como afiliado de Amazon yo ingreso por compras adscritas.
Amazon y el logotipo de Amazon son marcas comerciales de Amazon.com, Inc. o de sociedades de su grupo.
Cierto contenido que aparece en esta web proviene de Amazon EU S.à r.l. Este contenido se provee "tal cual" y está sujeto a ser cambiado o eliminado en cualquier momento.