SALVANTOR: - Libros para Kindle - Buscar libros:

L'HERÈNCIA DE JERUSALEM: El llibre que El Vaticà va voler destruir (Catalan Edition)



Autor: Josep Capsir
Ranking en Amazon: #45876 (ayer: #39727)
Páginas: 264

Descripción:
Hugo Di Bella, un estudiant d'història, posseeix un antic exemplar d'un llibre hebreu a la seva biblioteca familiar. Aquest llibre, redactat en el període dels incunables, va ser rescatat abans de ser destruït pel poder pontífex. Una trucada del seu professor, Daniel Malluck, doctorat en Història antiga, origina que aquest conegui l'existència de l'incunable. Mogut per l'interès històric d'un exemplar únic i la curiositat, Malluck es reunirà amb el seu alumne i convidarà a un bon amic, el filòleg Lucio Servade per poder traduir de l'hebreu els misteris que amaga el misteriós llibre.

Trobaran les claus que xifren el contingut del llibre i aniran descobrint les localitzacions dels tresors del Temple de Salomó i els canvis d'ubicació que han anat tenint durant els darrers segles. Descobriran on s'amaga l'Arca de l'Aliança, la Veracreu i l'Evangeli apòcrif de Jesús de Natzaret.

Ells tres, hauran descodificar els textos xifrats que conté el "Traspàs dels compromisos de resguard del Sojorn dels Testimonis i dels Estris sagrats".

Després desxifrar els jeroglífics que amaga el llibre, emprendran una fascinant i perillosa recerca d'alguns dels tresors ocults.

Però la congregació més antiga i secreta del món segueix vetllant perquè algunes coses no surtin mai a la llum.

Perquè la veritat és perillosa ...

Aquí pots visualitzar el booktrailer: http://www.youtube.com/watch?v=2YGyZvgwnoc





Salvantor - Web especializada en libros para el Kindle de Amazon. Rankings y comentarios sobre libros. Privacidad
Como afiliado de Amazon yo ingreso por compras adscritas.
Amazon y el logotipo de Amazon son marcas comerciales de Amazon.com, Inc. o de sociedades de su grupo.
Cierto contenido que aparece en esta web proviene de Amazon EU S.à r.l. Este contenido se provee "tal cual" y está sujeto a ser cambiado o eliminado en cualquier momento.