SALVANTOR: - Libros para Kindle - Buscar libros:

La llei dels justos (Catalan Edition)



Autor: Chufo Lloréns
Ranking en Amazon: #23777 (ayer: #16802)
Páginas: 1593

Descripción:
A la Barcelona modernista germina una història d'amor entre dos joves de classes socials oposades.
Una gran novel·la de passió, ideals i venjança.

A final del segle xix, Barcelona viu una època d'esplendor. S'hi acaba de celebrar amb gran èxit l'Exposició Universal, i una burgesia pròspera i culta, que busca la inspiració en els salons parisencs, exhibeix la seva elegància en festes i vetllades musicals. Però a l'altra banda de la ciutat, on els carrers són estrets i fan pudor de pobresa, la rancúnia i la injustícia estan forjant una revolució capaç de recórrer a la violència més descarnada.
En aquest ambient carregat de desconfiança i temor, Candela i Juan Pedro, procedents de classes socials molt diferents, hauran d'enfrontar-se als prejudicis dels uns i dels altres per defensar el seu amor.

Amb l'habilitat dels grans mestres de la novel·la històrica, Chufo Lloréns teixeix una tapís geogràfic i humà apassionant. La seva ploma, àgil i perspicaç, ens porta des delsluxosos reservats del teatre del Liceu fins als soterranis tenebrosos on es tramen les conjures anarquistes.
Obrers agreujats, hereus indolents, dones de mala vida i indians amb fortuna es barregen en aquest retrat acolorit i veraç d'una Barcelona lluminosa i moderna, però també agitada i perillosa.





Salvantor - Web especializada en libros para el Kindle de Amazon. Rankings y comentarios sobre libros. Privacidad
Como afiliado de Amazon yo ingreso por compras adscritas.
Amazon y el logotipo de Amazon son marcas comerciales de Amazon.com, Inc. o de sociedades de su grupo.
Cierto contenido que aparece en esta web proviene de Amazon EU S.à r.l. Este contenido se provee "tal cual" y está sujeto a ser cambiado o eliminado en cualquier momento.