SALVANTOR: - Libros para Kindle - Buscar libros:

La música del silenci (Catalan Edition)



Autor: Patrick Rothfuss
Ranking en Amazon: #51947 (ayer: #46639)
Páginas: 152

Descripción:
Doncs així és com es van quedar l'Annabel, l'Albert i la Nina, els tres protagonistes de Paraules a mitges, que el 23 de febrer del 1981 tenien a la vora de vint anys. A través del relat de cada un d'ells, descobrirem que ningú no és el que sembla, i que tots tres germans, sense saber-ho, estan embolicats en una mateixa trama relacionada amb perfums, amb contraban, amb desenganys amorosos de conseqüències imprevisibles.
Una novel·la en què el menys important és el que va passar al Congrés dels Diputats aquella tarda del mes de febrer... De fet, cap dels membres d'aquesta família no s'hi va fixar gaire.
Blanca Busquets, una de les veus més personals i aclamades de la narrativa catalana actual, ens sorprèn una vegada més amb aquesta magnífica història coral d'una família tan fora de la normalitat com comuna. Amb un argument rodó i uns personatges intensos i propers ens endinsa en els secrets personals de cada un dels protagonistes fent-nos sentir còmplices de les seves vides. Qui no ha amagat coses als seus pares i germans?, o és que la teva família ho sap tot de la teva vida?





Salvantor - Web especializada en libros para el Kindle de Amazon. Rankings y comentarios sobre libros. Privacidad
Como afiliado de Amazon yo ingreso por compras adscritas.
Amazon y el logotipo de Amazon son marcas comerciales de Amazon.com, Inc. o de sociedades de su grupo.
Cierto contenido que aparece en esta web proviene de Amazon EU S.à r.l. Este contenido se provee "tal cual" y está sujeto a ser cambiado o eliminado en cualquier momento.