SALVANTOR: - Libros para Kindle - Buscar libros:

Lliçons Apreses (Catalan Edition)



Autor: Mia Sophia
Ranking en Amazon: #0 (ayer: #0)
Páginas: 19

Descripción:

Maxine es mira a si mateixa, posa les mans sobre la seva roba, assegurant-se que tot està en ordre. Ella porta una camisa curta lligada a un nus i abraça perfectament el seu cos, els seus pits de bralesses ajupits contra el material fi i blanc que mostren una mica més del necessari, per descomptat que tenint una part de la seva abs entonada i la seva penetració en el ventre que mostrava no fer mal tampoc. I ja que anava tot, utilitzava una faldilla plaidita curta que deixava poc a la imaginació i als talons negres per completar l'aspecte.


Respira profundament abans de trucar a la porta de fusta, mirant la seva placa d'identitat.   P. Lawrence .   El seu nou professor al departament de Psicologia. Guapo, intel·ligent i que havia donat el seu treball final a un C.   AC!   Mai no havia aconseguit més baix que una B + en tota la seva vida.


Per descomptat, no fa mal que hagués soñat amb tenir relacions sexuals amb l'home des del moment que va entrar a la seva aula.


L'home que comandava i dominava tota la classe, aconseguint que tothom li fes atenció,   i nen , es va fixar en la forma en què els seus dits comerciaven a través del seu luxós cabell fosc, a les seves mans i aquelles males venes i braços musculars, als seus llavis i el seu cul en aquells pantalons maleïts. Ella està segura que els rumors que va dormir amb algunes de les estudiants femenines en aquesta mateixa oficina que està a punt d'ingressar només afegeix més combustible a les seves fantasies. Espera que no sigui només una llegenda del campus.


"Endavant."






Salvantor - Web especializada en libros para el Kindle de Amazon. Rankings y comentarios sobre libros. Privacidad
Como afiliado de Amazon yo ingreso por compras adscritas.
Amazon y el logotipo de Amazon son marcas comerciales de Amazon.com, Inc. o de sociedades de su grupo.
Cierto contenido que aparece en esta web proviene de Amazon EU S.à r.l. Este contenido se provee "tal cual" y está sujeto a ser cambiado o eliminado en cualquier momento.