SALVANTOR: - Libros para Kindle - Buscar libros:

LLUM DEL CEL (Catalan Edition)



Autor: Nina Bonita
Ranking en Amazon: #0 (ayer: #0)
Páginas: 16

Descripción:

Va mirar la suau pujada i la caiguda de les espatlles de Trisha mentre dormia. Estava quiet i respirava constantment. No hi ha dolents somnis. Es va preguntar si el que tenien tenia alguna cosa que fer al respecte. O potser quan dormia, sabent que estava al costat d' ella, tenia prou protecció contra els malsons. Esperava que sí.



També esperava una mica més.



El va fer estremir. Li va dir que havia de marxar, tornar a la normalitat. Però alguna cosa sobre la nit passada . . . I no era només perquè havia estat verge. Alguna cosa es va desplaçar en ell, un canvi que mai es desfà. El primer senyal va ser la necessitat de mirar els ulls, tocar-la. Per veure si la tocaria per si sola, sense necessitat de la seva protecció.



De sobte, l'espatlla es va estrènyer. La seva respiració es va accelerar. Dornan estava just darrere d'ella, un braç al voltant de la cintura i els seus llavis que pressionaven al costat del coll i l'espatlla. Les seves cames es van moure sense parar i va haver de llençar-la per damunt d'ella. Va sentir el moment en què els ulls es van obrir i es va adonar d'on estava.



" D-Dornan ?", Va xiuxiuejar, sonant amb por.



"Estic aquí". La va besar a l'espatlla i la va agarrar. "Esteu somiant?"



Sono qui." La baciò sulla spalla e la strinse. "Stavi sognando?"



 







Salvantor - Web especializada en libros para el Kindle de Amazon. Rankings y comentarios sobre libros. Privacidad
Como afiliado de Amazon yo ingreso por compras adscritas.
Amazon y el logotipo de Amazon son marcas comerciales de Amazon.com, Inc. o de sociedades de su grupo.
Cierto contenido que aparece en esta web proviene de Amazon EU S.à r.l. Este contenido se provee "tal cual" y está sujeto a ser cambiado o eliminado en cualquier momento.