SALVANTOR: - Libros para Kindle - Buscar libros:

Maleït català! (L'OMBRA D'ALÍ BEI Book 1) (Catalan Edition)



Autor: Albert Salvadó
Ranking en Amazon: #77969 (ayer: #77388)
Páginas: 317

Descripción:
Qui es va amagar darrere del nom d'Alí Bei?
Es deia Domènec Badía i va nàixer a Barcelona durant la segona meitat del segle XVIII. En poc de temps essdevingué un dels personatges més encisadors de la nostra història: aventurer, viatger, dibuixant, escriptor i espia al servei d'uns quants països.
Va viatjar per tot el Mediterrani fins a arribar a terres islàmiques on, per poder passar desapercebut, va adoptar una nova personalitat. Es va fer circumcidar a Londres, es va disfressar de príncep turc, va exercir la poligàmia, mentre deixava una esposa a Espanya, va espiar a les ordes de Godoy, va ser el primer occidental capaç d'entrar a La Meca, es va posar al servei de Napoleó... i va viure una vida real que supera a tot el que una fèrtil imaginació és capaç d'engendrar.

Aquesta obra està dividida en tres parts, que conformen la trilogia de L'Ombra d'Alí Bei i representen una visió àcida, no exempta d'humor, del món de la política en què hi ha cabuda per estranys, arribistes, pocavergonyes, traïdors, aprofitats...

Maleït Català n'és la primera part.

A finals del segle XVIII i inicis del XIX, Europa ha perdut el rumb. La Revolució Francesa canvia tots els plantejaments, la monarquia absoluta toca al seu fi, Anglaterra i Espanya es disputen la supremacia a l'Atlàntic i al Mediterrani, i França s'enfronta a tots els seus veïns, mentre Rússia ho contempla tot des de la llunyania.
Enmig de tant d'enrenou, Godoy, l'home que manega els fils del poder a Madrid gràcies a la seva estreta relació amb la reina Maria Lluïsa, té damunt la taula un curiós tractat de globus i màquines aerostàtiques firmat per Polindo Remigio. Els Serveis d'Intel·ligència britànics es pregunten qui és aquest home, perquè saben molt bé que el primer ministre espanyol és calculador i perillós.
La màquina de l'espionatge es posa en marxa i arriben les primeres sorpreses. Polindo Remigio no existeix. Llavors... què o qui s'amaga darrere d'aquest nom?
A partir d'ací s'inicia una investigació que obligarà Sir Blum, cap dels Servies d'Informació del Ministeri d'Assumptes Estrangers encarregat de l'àrea del Mediterrani compresa entre Espanya, França, Itàlia i el nord d'Àfrica, a exclamar: Maleït català!
No obstant això, ni ell ni ningú són conscients que estan assistint al naixement d'una veritable llegenda: la llegenda d'Alí Bei

«Albert Salvadó disposa els ingredients idonis per resseguir un atractiu fil d'intriga, barreja de realitat històrica i de ficció en què tota la trama amorosa com a teló de fons li dóna un toc picardiós i divertit». Fina Reig. EL RACÓ DE PROA.






Salvantor - Web especializada en libros para el Kindle de Amazon. Rankings y comentarios sobre libros. Privacidad
Como afiliado de Amazon yo ingreso por compras adscritas.
Amazon y el logotipo de Amazon son marcas comerciales de Amazon.com, Inc. o de sociedades de su grupo.
Cierto contenido que aparece en esta web proviene de Amazon EU S.à r.l. Este contenido se provee "tal cual" y está sujeto a ser cambiado o eliminado en cualquier momento.