SALVANTOR: - Libros para Kindle - Buscar libros:

Orient i Occident (Catalan Edition)



Autor: Eduardo Gallego, Guillem Sánchez
Ranking en Amazon: #182151 (ayer: #181942)
Páginas: 356

Descripción:
Any de Nostre Senyor de 1191. A Terra Santa ha començat la Tercera Croada. Ricard Cor de Lleó tracta de prendre la ciutat santa de Jerusalem al sultà Saladí.

El jove Marc d'Artois, fill d'un cavaller cristià però educat a Egipte, s'ha d'unir a l'exèrcit croat. Després de sobreviure a la batalla d'Arsuf, descobreix que el seu pare ha desaparegut quan investigava una conjura per matar al rei Ricard. Aquest li explica que necessita homes que puguin fer-se passar per musulmans i espiar en territori enemic. En Marc és el candidat ideal per dur a terme aquesta missió.

El pare d?en Marc és trobat agonitzant i presa de la bogeria a prop del Krak dels Cavallers. No pot donar detalls del que li ha passat, però sí unes advertències sinistres, que no aclareixen pas res excepte una cosa: havia estat en contacte amb un amic seu, un ric mercader de Damasc. Marc decideix seguir els passos del seu pare, i jura que farà justícia amb els responsables de la seva atroç mort.

No obstant, Marc no és tan bon espia com creu, i és capturat pels homes de Saladí. Aviat descobrirà que no només hi ha una conjura per matar el rei Ricard, sinó també per acabar amb el sultà. Haurà de formar equip amb els homes de confiança de Saladí, i seguiran pistes confuses, que parlen de mercaders, alquimistes i un grup de conspiradors desconeguts, de Damasc fins a Bagdad, Bàssora ... No obstant, algú se'ls avança sempre, matant als alquimistes d?una forma horrible, inhumana. I no només això: sap qui són en Marc i els seus companys, i està decidit a eliminar-los.

Entre en Marc i els homes de Saladí es forja una autèntica amistat, fruit de l'aventura que viuen en comú per salvar els seus respectius monarques. Marc, a més, s'enamora de la filla del mercader de la caravana que els serveix de tapadora. Per desgràcia per a ell, la tragèdia i la mort li aguaiten. Sense poder-ho evitar, per salvar dos reis i castigar els assassins del seu pare haurà d'entrar en un lloc que fins als més valents temen: el territori dels assassins. I ho haurà de fer sol.





Salvantor - Web especializada en libros para el Kindle de Amazon. Rankings y comentarios sobre libros. Privacidad
Como afiliado de Amazon yo ingreso por compras adscritas.
Amazon y el logotipo de Amazon son marcas comerciales de Amazon.com, Inc. o de sociedades de su grupo.
Cierto contenido que aparece en esta web proviene de Amazon EU S.à r.l. Este contenido se provee "tal cual" y está sujeto a ser cambiado o eliminado en cualquier momento.