SALVANTOR: - Libros para Kindle - Buscar libros:

Pel Cami Vell Indi i altres histories (Catalan Edition)

Autor: James Lee
Ranking en Amazon: #257790 (ayer: #257546)
Páginas: 46

Descripción:
Pel Camí Vell Indi

L'escola té finalment deixar sortir per l'estiu. Dos germans marxen a la recerca d'aventura a través de l'obertura mística en els arbres que envolten la seva casa nord d'Indiana. Pel camí vell indi havia estat utilitzat durant segles com un camí de llac Michigan a través del bosc. Els germans trobada cristall aiguamolls i la fauna autòctona abans de trobar un arbre enorme Fierro a pujar. L'ascens llarg i ardu és va culminar amb un passeig salvatge en el vent en les branques principals abans són atacats per un assassinat Dirnt corbs. Després de descendir al terra del bosc van participar en una cacera per arrowheads i entreveure el costat fosc del vell camí indi.

Isla Vista

Un estudiant entra en la Universitat de Califòrnia a Santa Bàrbara i viu en el poble Universitat de Isla Perspectiva. Ell està immers en la contracultura i respon a l'esquerra des dels disturbis revolucionaris que va tenir lloc l'any anterior. És ensenyava l'art de la demostració per tutors especialitzats i algunes vegades perillosos. La història culmina amb un compte de la marxa a San Francisco a la primavera del 71 ' on més de un milió de persones van participar per aturar la guerra del Vietnam, basat en una veritable experiència.

Quadre de Plàtan

Un conte humorístic situat en la auge Aerospacial de Califòrnia en la dècada de 1980, el Departament de manteniment perpetrates un engany en un empleat de companys que arriba als nivells superiors d'enginyeria i gestió. La broma va molt més enllà de les seves intencions i provoca la repercussió que causen els autors qüestionar la reacció dels seus companys de treball i l'infallibility dels enginyers en el programa espacial.
Ranking actual: #257790 / Ranking medio últimos 30 días: #158690
Máximo ranking alcanzado: #5684 (el día 20/01/2018)Salvantor - Web especializada en libros para el Kindle de Amazon. Rankings y comentarios sobre libros.
"Salvantor" participa en el Programa de Afiliados de Amazon EU, un programa de publicidad para afiliados diseñado para ofrecer a sitios web un modo de obtener comisiones por publicidad, publicitando e incluyendo enlaces a Amazon.es