SALVANTOR: - Libros para Kindle - Buscar libros:

TOT EL TEMPS (English Edition)



Autor: Nina Bonita
Ranking en Amazon: #653691 (ayer: #653281)
Páginas: 20

Descripción:

El riure de Jacintha va ser campanetes de plata quan va treure el seu suèter i va obrir la seva brusa. Cap sostenidor, gràcies a Déu, pensava George, gemegant. Malgrat ser pesat amb llet els pits encara eren petits, però els seus mugrons semblaven més roses que mai, i més grans. Va deixar els llavis mentre es revelava més de la pell de la lluna de la seva esposa. Ella va gruixar quan els pantalons es van negar a obrir-se, li va donar un cop dur abans que li cedís les mans fortes.



Amples malucs, muscles, musculoses, cames fortes. Entre elles hi havia el triangle estret de les seves calces de cotó blanc sensibles però tan peculiars. La boca de George es va regar mentre perfumava vainilla i préssecs familiars que venien d'entre les cames. Quan ella va sortir de les seves calces, els ulls gairebé creuaven davant la deessa que estava davant d'ell.



L'embaràs havia suavitzat els angles durs sobre el cos de Jacintha, però Déu, ho volia més que mai. Li va tirar els braços i Jacintha, responent el seu nom de nou, va volar cap a ells.



"Et vaig faltar", va xiuxiuejar entre els petons febles, les dents que xoquen, les llengües enredades, les boces obertes per prendre tant de l'altre "George". Jordi. T'he trobat molt a faltar."



"Et vaig perdre també, Jacintha", va gemegar contra els llavis. Les seves mans estaven desesperades per cartografiar la pell de l'altre. Jacintha va acariciar els músculs durs de les seves espatlles, va gemegar mentre els pèls cruents del seu pit li feien cosques les palmeres i els seus pits sensibles. George va ficar la mà al voltant dels cabells, la va retirar i la va ficar cap a ell. La va deixar llepant de coll a la vall entre els seus pits, on va fer olor de llet i vainilla.



"George, si us plau", va prometre que va estrènyer el puny al voltant dels cabells i la va endur cap a un arc més profund.



"Et vull tant", va dir, embolicant els llavis al voltant d'un mugró inflat. Ell va xuclar-li i li va llepant i Jacintha va agafar el cap al pit com un groc i blanc, que va florir de la punta del mugró. Creixent, George va fixar els llavis al voltant i va sucumbir, omplint l'habitació amb els seus sons famolencs i humits.



"Tan dolç", va xiuxiuejar abans de besar de nou, inundant la boca amb la seva llet.



Quan Jacintha va caure damunt d'ella al llit, la llet havia començat a filtrar-se del seu altre pit. George la va aixecar també, i amb els dits girant al voltant del clítoris la sensació era massa, era massa.



La llet fluïa en espesses corrents pel pit, cap a l'estómac, barrejant-se amb la mel que corria entre les cuixes. Els dits impius de George van fer sons de clic clacking a mesura que van empènyer i sortir del seu súbit de sexe. Massa. Massa bo.



Jacintha va ser una massa palpitant de sensació. "George, si us plau. No puc. No puc. "



Però George només va estrènyer la boca al voltant del mugró, els seus dits empenyien profundament el seu sexe. Jacintha va esclafar com si estigués estroncat, el seu cos es va ficar contra ell i tremolant. El seu nom es va escanyar a la boca de la boca, que volia que es pronunciés en oracions trencades. L'única cosa que va acabar de dir era que ho volia tot el temps. I ...







Salvantor - Web especializada en libros para el Kindle de Amazon. Rankings y comentarios sobre libros. Privacidad
Como afiliado de Amazon yo ingreso por compras adscritas.
Amazon y el logotipo de Amazon son marcas comerciales de Amazon.com, Inc. o de sociedades de su grupo.
Cierto contenido que aparece en esta web proviene de Amazon EU S.à r.l. Este contenido se provee "tal cual" y está sujeto a ser cambiado o eliminado en cualquier momento.