SALVANTOR: - Libros para Kindle - Buscar libros:

Aquells anys grisos: (Espanya 1950-1975) (Catalan Edition)



Autor: Anna Rossell
Ranking en Amazon: #200203 (ayer: #199995)
Páginas: 182

Descripción:
Aquells anys grisos (Espanya, 1950-1975) és la història d'una nena de classe mitja que creix en un barri de l'eixample de la Barcelona de la postguerra i desperta a la consciència polític-social en els conflictius anys seixanta del segle passat. L'acció de la novel?la es desenvolupa des dels primers anys cinquanta del segle XX fins a la mort de Franco. Dividida en dues parts i escrita en primera persona, la veu narradora de la nena relata la seva vida i l'ambient social de la burgesia barcelonina amb la fina ironia característica del gènere de la picaresca. Les dues parts estan diferenciades estilísticament: mentre que la primera està caracteritzada per un registre humorístic amb el qual la protagonista passa revista crítica al seu entorn més immediat, la segona adopta un to seriós, amb el que es marca la presa de consciència social i política de la jove dona en què s'ha convertit aquella nena.
La novel?la està esquitxada de nombrosEs icones sociopolítiques de la vida quotidiana d'aquells anys, pel que forma part de la història personal de més d'una generació d'espanyols





Salvantor - Web especializada en libros para el Kindle de Amazon. Rankings y comentarios sobre libros. Privacidad
Como afiliado de Amazon yo ingreso por compras adscritas.
Amazon y el logotipo de Amazon son marcas comerciales de Amazon.com, Inc. o de sociedades de su grupo.
Cierto contenido que aparece en esta web proviene de Amazon EU S.à r.l. Este contenido se provee "tal cual" y está sujeto a ser cambiado o eliminado en cualquier momento.