SALVANTOR: - Libros para Kindle - Buscar libros:

EL RELAT DE GÜNTER PSARRIS (Catalan Edition)



Autor: Albert Salvadó
Ranking en Amazon: #13695 (ayer: #39424)
Páginas: 266

Descripción:
Els lectors d'Albert Salvadó diuen que "El relat de Günter Psarris" és l'obra més tendra i, ensems, més dura que ha escrit. Però, que arriba al cor i molt més enllà.
La crítica diu que:
«L'escriptura d'Albert Salvadó busca la precisió i la versemblança; és continguda i eficaç. Qui busqui el plaer d'una lectura plana, agradable i efectiva, endavant.» Ignaci Aragay. AVUI.

En una cabanya enmig dels Pirineus, tres homes troben el cadàver d'un pastor, la fotografia d'un oficial nazi i un manuscrit.
Aquesta és l'apassionant història de Gunter Psarris, a qui el món va convertir en assassí, encara que ell mai no va deixar de ser una gran persona. Va viure durant la Segona Guerra mundial en l'Alemanya de la bogeria, va ser tancat al camp de Mauthausen i va sobreviure. No obstant això, el preu que va pagar per això va ser molt elevat.
Aquesta és també la història d'algú que va estimar amb bogeria, que va ser deportat i que el món, lluny de casa, el va tractar amb duresa i li va robar tot allò que tenia. Inclús l'amor. I aquesta és una història plena d'esperança i de lliçons, d'un episodi recent de la humanitat que ha quedat marcat per la violència, la brutalitat, el salvatgisme i el menyspreu absolut per tot allò que és sagrat: la vida humana. No obstant això, Gunter Psarris sap que la vida contínua i que l'amor és etern. I això ningú li ho pot robar.





Salvantor - Web especializada en libros para el Kindle de Amazon. Rankings y comentarios sobre libros. Privacidad
Como afiliado de Amazon yo ingreso por compras adscritas.
Amazon y el logotipo de Amazon son marcas comerciales de Amazon.com, Inc. o de sociedades de su grupo.
Cierto contenido que aparece en esta web proviene de Amazon EU S.à r.l. Este contenido se provee "tal cual" y está sujeto a ser cambiado o eliminado en cualquier momento.