SALVANTOR: - Libros para Kindle - Buscar libros:

L'ENIGMA DE CONSTANTÍ EL GRAN (Catalan Edition)



Autor: Albert Salvadó
Ranking en Amazon: #40996 (ayer: #35058)
Páginas: 196

Descripción:
L'emperador Constantí el Gran és una de les figures més impressionants i controvertides de la història universal. Les seves decisions són un vertader enigma que en aquesta obra es desvetllen d'una forma magistral.
La seva vida va ser un reguitzell de lluites i conquestes, amistats i odis, amors i desamors, grandeses i misèries, nobleses i crims, enganys i traïcions, I ell, des de la humilitat de l'home que s'enfronta amb la mort, fa balanç de tot això.
Va ser l'últim dels grans emperadors. Ell, fill bastard de Constanci Clor, va reunificar per última vegada tot l'Imperi Romà, Orient i Occident, va concedir la llibertat als cristians, va crear el primer exèrcit mòbil, va instituir la moneda única (el Sòlidus, precursor de l'Euro). Va fundar Constantinoble, va assassinar amb les seves pròpies mans... i va viure un gran amor amb Minervina, la seva primera esposa.
Submergir-se en la vida de Constantí el Gran és reviure una època increïble i descobrir el gran misteri de les seves decisions, aparentment absurdes i contradictòries, però en realitat carregades d'una lògica sorprenent i implacable que Albert Salvadó dibuixa amb pols ferm.

Aquesta obra va merèixer el guardó de ser ?Finalista del premi Néstor Luján de novel·la històrica 1997?


«L'enigma de Constantí el Gran és una obra amena i amb un programa de pretensions ben dimensionat. Un llibre que va dirigit a un ampli segment de lectors que difícilment es veuran defraudats en arribar a l'última pàgina.» Joan Isern. AVUI.






Salvantor - Web especializada en libros para el Kindle de Amazon. Rankings y comentarios sobre libros. Privacidad
Como afiliado de Amazon yo ingreso por compras adscritas.
Amazon y el logotipo de Amazon son marcas comerciales de Amazon.com, Inc. o de sociedades de su grupo.
Cierto contenido que aparece en esta web proviene de Amazon EU S.à r.l. Este contenido se provee "tal cual" y está sujeto a ser cambiado o eliminado en cualquier momento.