SALVANTOR: - Libros para Kindle - Buscar libros:

Nota de Suïcidi (Catalan Edition)



Autor: Sirkka Ports
Ranking en Amazon: #129942 (ayer: #129607)
Páginas: 55

Descripción:
"El meu nom es Victòria, hui complisc setze anys i hui vaig a suïcidar-me. La idea del suïcidi em ronda pel cap des de fa sis anys. La determinació de posar fi a la meua vida s'ha mantingut constant al llarg d'estos anys, no obstant això, la forma de dur-ho a terme ha anat canviant amb mi.
Als deu anys els meus pensaments suïcides es basaven en un sol modus operandi, la defenestració. Pensava en com seria de fàcil pujar-me a una cadira, obrir la finestra i deixar-me caure al buit. M'encantava imaginar-me volant lliure, en uns segons que es farien eterns mentre la fricció del vent en la meua roba i el meu rostre m'envoltaria, per a de sobte submergir-me en el silenci i la foscor més absolutes."

Victòria és una jove que després de patir una infància infestada d'abusos decidix suïcidar-se, no obstant això, una vegada morta descobrirà que l'horror va molt més enllà del que ella imaginava...

Pots deixar ací el teu comentari i seguir-me en facebook i twitter.

Sirkka Ports.





Salvantor - Web especializada en libros para el Kindle de Amazon. Rankings y comentarios sobre libros. Privacidad
Como afiliado de Amazon yo ingreso por compras adscritas.
Amazon y el logotipo de Amazon son marcas comerciales de Amazon.com, Inc. o de sociedades de su grupo.
Cierto contenido que aparece en esta web proviene de Amazon EU S.à r.l. Este contenido se provee "tal cual" y está sujeto a ser cambiado o eliminado en cualquier momento.